Theraphi

THERAPHI

TheraPhi™ kan virkelig være noe med sin fantastiske måte å bruke lys frekvenser, edelgasser og harmoniserende vorteks-genererte plasma felt.

 

Dette i en utstrekning og et omfang tidligere bare kjent av noen få mennesker i denne verden - i mange år - bortgjemt fra resten av menneskeheten av grunner som kanskje ikke vil bli forstått - ikke av noen som helst - bortsett fra disse få menneskene og de som fjernet det – vekk fra kunnskapen og forståelsen for menneskeheten generelt.

 

Vi kan også gå inn og hjelpe til med å verifisere det som allerede er dokumentert gjennom franske forskere og offentlige tjenestemenn i perioden på mer enn 20 år - fra tidlig 1960-tallet og fram til 1983 - da noen klart sørget for - at denne teknologien skulle gjemmes bort fra menneskeheten - til den dagen – hvor noen kunne bevise og også vitenskapelig forklare denne fantastiske teknologien matematisk og fysisk - for så å bli gjenskapt og produsert i skikkelige vitenskapelige former.

 

Takket være Daniel Winter (Dan Winter) og Paul Harris og deres utrettelige innsats og hardt arbeid, er TheraPhi™ fullt ut forstått og dokumentert å fungere som angitt gjennom fysiske og vitenskapelige data og avhandlinger «oppdaget/ verifisert» og levert av Dan Winter. Paul Harris er den som har jobbet - og fortsatt jobber - med ham for manuelt å produsere TheraPhi™. Han er også den som har bevist det hele å fungere som angitt gjennom de overleverte fysiske og vitenskapelige data og avhandlinger.

 

Dan Winter

Paul Harris

Dan brukte sine nye oppdagelser med fraktale/ konjugerenende frekvens-signaturer fra hydrogen til å lage Theraphi™

Paul er nøkkel-eksperten i TheraPhi™ teamet - i elektronikk, plasma og faktisk utvikling av edelgassers bioaktive felt.

 

Dan Winter og Paul Harris med sin TheraPhi™ har delt - og gitt oss en innledende håndlaget enhet av denne typen - for å brukes til å skape globalt initiativ fra de som er seriøst interessert i å dokumentere alt det som tidligere har blitt bevist og dokumentert gjennom de mange år med Prioré-maskinen.

 

Siden Dan Winter og Paul Harris hadde sine første «offisielle» TheraPhi™ enheter produsert og satt i funksjon tidlig i 2016, har vi allerede sett fra flere nye bevitnelser og angivelser, at den også til og med viser flere nye oppsiktsvekkende resultater og erfaringer enn de som ble gitt tilbake på 1960- og 1970-tallet med Prioré- maskinen.

 

Besøk nettsiden til Paul Harris for å lære enda mer om TheraPhi™. Besøk også gjerne den vitenskaplige nettsiden til Dan Winter for å lære mer om hans vitenskapelige avhandlinger.

 

 

Fra TheraPhi™ enheter i Australia, USA (New York), Frakrike, Sørafrika og noen andre steder og land – kommer det nå inn en jevn strøm med verifiserende dokumentasjon og mer utrolig materiale for deling, bruk og anvendelse av alle.

Så takk til Dan Winter og Paul Harris for deres mange år med arbeid og innsats - og for å dele denne utrolig og ekstraordinære oppfinnelsen og teknologien med hele menneskeheten.

KONTAKT OSS

TheraPhi ™

 

  • Theraphi™ vil være et viktig «verktøy» hos TheraPhi Norge gjennom programmer, kurs og personlig coaching!
  • Alt i naturen handler om balanse! Er du ute av balanse - kan dette også gjelde for dine celler og celle-strukturer. TheraPhi™ kan være verktøyet for gjenopprettelsen av balanse – med sitt kraftfulle dobbeltkonjugerte - plasma lys/ infralyd bioaktive felt!
  • For å få muligheten til å oppleve slike eventuelle endringer hos TheraPhi Norge, må du praktisere din egen positive levende væren med deg selv i fokus. Det er nemlig kun du som kan utgjøre forskjellen i Ditt Liv!

 

 

I noen av landene med TheraPhi™ er det medisinutdannede leger og andre høyt kvalifiserte forskere i og bak bruken og prosessen med å dokumentere og verifisere de forbløffende resultatene. Gå gjerne inn på deres nettsider - undersøk dokumentasjon og erfaringer. (Mye spennende lesing).

 

 

Det er virkelig spennende å vite at «noe» i denne tiden vi nå lever - vil medføre og skape endringer til det beste for hele menneskeheten - og denne vakre og kjærlighetsfylte planeten vi lever på!

Her kan du se ulike videoer om TheraPhi:

TheraPhi Norge

Foged Falchs vei 51

8800 Sandnessjøen

TheraPhi Norge sine produkter, tjenester og behandlinger må aldri føre til at du ser bort fra legens råd, utsetter eller avslutter medisinsk behandling uten legens samtykke.Theraphi Norge tar ikke ansvar for endret helse og livskvalitet eller endringer i eventuelle tilegnede sykedommer.

Eventuelle helse-messige endringer kan således kun tilskrives ditt eget engasjement, din innsats og endringer i din livspraksis.

All Rights Reserved AquaConsult DA © 2017

917 17 904

post@theraphi.no