Om oss

OM OSS

Theraphi Norge er ett helthetsterapi-senter for harmoni, energi og livsglede. Vi tilbyr helsefremmende behandlinger og produkter som ivaretar hele mennesket - kropp, sinn og ånd. Hos hos kan du få behandling med følgende metoder som Hypnoterapi, Ajna light, Coaching og NLP.

 

Vi tilbyr blandt annet behandling med den revolusjonerende TheraPhi-enheten. Ønsker du å vite mer om denne nye behandlingsformen som bygger på Nikola Tesla's banebrytende oppdagelser er det bare å lese videre på denne hjemmesiden eller kontakte oss.

 

Vi ønsker å være ett senter for enhver som interesserer seg for selvutvikling, økt bevisshet og naturlig helse. Vi kommer til å ha kurs, workshop, meditasjoner og være en møteplass mellom mennesker med felles interesser.

 

Dette kan du oppnå hos oss:

 

-Energi påfyll

-Naturlig smertelindring

-Metoder for avslapping og avspenning

-Behandling for å redusere betennelser i kroppen

-Balanse i kropp og sinn

-Styrke immunforsvaret

-Reduksjon av aldringsprosessen

-Ajna Light

-Hypnoterapi

-Coaching og Personlig veiledning

-NLP (Nevro Lingvistisk Programmering)

-EFT

-Meditasjon

-Yuen metoden

-Kursing i blandt annet ho'oponopono, meditasjon og andre ulike workshop.

Presentasjon av TheraPhi Norge

KONTAKT OSS

TheraPhi Norge

Foged Falchs vei 51

8800 Sandnessjøen

TheraPhi Norge sine produkter, tjenester og behandlinger må aldri føre til at du ser bort fra legens råd, utsetter eller avslutter medisinsk behandling uten legens samtykke.Theraphi Norge tar ikke ansvar for endret helse og livskvalitet eller endringer i eventuelle tilegnede sykedommer.

Eventuelle helse-messige endringer kan således kun tilskrives ditt eget engasjement, din innsats og endringer i din livspraksis.

All Rights Reserved AquaConsult DA © 2017

917 17 904

post@theraphi.no